Holly Jones
Wood Fired Oven Cookbook
Buch
70 recipes for pizzas, breads, roasts, cakes and desserts, all specially devised for the outdoor oven. Over 400 photos.
CHF 18.50
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V106:
Fremdlagertitel. Lieferzeit unbestimmt
Produktdetails
- ISBN: 978-1-903141-94-6
- EAN: 9781903141946
- Produktnummer: 12050394
- Verlag: Anness Publishing
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2012
- Seitenangabe: 128 S.
- Masse: H24.0 cm x B29.1 cm x D2.1 cm 922 g
- Abbildungen: over 400 photographs
- Gewicht: 922
- Sonstiges: General (US: Trade)
Über den Autor
Holly Jones is a chef of 20 years' experience after studying at Leith's School of Food and Wine. David Jones bakes commercially, and teaches breadmaking classes. Together they run Manna from Devon Cooking School, www.mannafromdevon.com, running courses on cooking in their much-loved wood-fired oven.
23 weitere Werke von Holly Jones:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.