Gary Paul Nabhan
Food, Genes, and Culture
Eating Right for Your Origins
Buch
Vegan, low fat, low carb, slow carb: Every diet seems to promise a one-size-fits-all solution to health. But they ignore the diversity of human genes and how they interact with what we eat. In this title, a renowned ethnobotanist shows why the perfect diet for one person could be disastrous for another.
CHF 33.50
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V104:
Folgt in ca. 10 Arbeitstagen
Produktdetails
- ISBN: 978-1-61091-492-5
- EAN: 9781610914925
- Produktnummer: 14895762
- Verlag: Island Press
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2013
- Seitenangabe: 248 S.
- Masse: H21.0 cm x B14.0 cm x D1.5 cm 290 g
- Auflage: 2nd ed.
- Gewicht: 290
- Sonstiges: General (US: Trade)
Über den Autor
Gary Paul Nabhan holds the W.K. Kellogg Endowed Chair in Sustainable Food Systems at the University of Arizona Southwest Center, and is the author of books including Growing Food in a Hotter, Drier Land; Where Our Food Comes From; and Renewing America's Food Traditions.
41 weitere Werke von Gary Paul Nabhan:
Eating Right for Your Origins
Ebook (EPUB Format)
CHF 18.70
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.