Produktbild
B. K. (Hrsg.) Lonsane

Advances in Solid State Fermentation

Buch

G.HAINNAUX Departement Milieu et Activites Agricoles, Centre ORSTOM, 911 Avenue d' Agropolis, B.P. 5045, 34032 Montpellier Cedex , France. Solid state fermentation, popularly abbreviated as SSF, is currently investigated by many groups throughout the world. The study of this technique was largely neglected in the past in European and Western countries and there is now a high demand for SSF, meaning in food, environment, agricultural, phannaceutical and many other biotechnological applications. It gives me satisfaction to note that the importance of this technique was realised at my department way back in 1975 since then, our team has put conc… Mehr

CHF 462.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Raimbault, M. (Hrsg.) / Roussos, S. (Hrsg.) / Viniegra-Gonzalez, G. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-7923-4732-3
  • EAN: 9780792347323
  • Produktnummer: 3583289
  • Verlag: Springer Netherlands
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 1997
  • Seitenangabe: 676 S.
  • Masse: H24.1 cm x B16.0 cm x D4.0 cm 1'168 g
  • Auflage: 1997
  • Abbildungen: HC runder Rücken kaschiert
  • Gewicht: 1168

2 weitere Werke von B. K. (Hrsg.) Lonsane:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.