Produktbild
Thomas Keller

The Complete Keller

The French Laundry Cookbook & Bouchon

Buch

This handsome boxed edition of The French Laundry Cookbook and Bouchon has been put together to commemorate the printing of the 300,000th copy of The French Laundry Cookbook and to celebrate the top ratings given to Keller's New York restaurant, Per Se.

CHF 135.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-57965-293-7
  • EAN: 9781579652937
  • Produktnummer: 2303660
  • Verlag: Workman
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2006
  • Seitenangabe: 696 S.
  • Masse: H29.5 cm x B29.2 cm x D6.8 cm 4'808 g
  • Abbildungen: Hardback
  • Gewicht: 4808

Über den Autor


Thomas Keller is the author of The French Laundry Cookbook, Bouchon, Under Pressure, Ad Hoc at Home, and Bouchon Bakery. He is the first and only American chef to have two Michelin Guide three-star-rated restaurants, The French Laundry and per se, both of which continue to rank among the best restaurants in America and the world. In 2011 he was designated a Chevalier of the French Legion of Honor, the first American male chef to be so honored. In 2017, as part of the Ment’or Foundation—established with chefs Jérôme Bocuse and Daniel Boulud—Keller led Team USA to win gold at the Bocuse d’Or competition in Lyon, France, for the first time ever.

51 weitere Werke von Thomas Keller:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.