Mark Bittman
How to Bake Everything
Simple Recipes for the Best Baking
Buch
This offers the ultimate baker's resource, in the most comprehensive book of its kind. The simplest way to bake everything.
CHF 46.90
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V136:
Neuauflage/Nachdruck unbestimmt
Produktdetails
- ISBN: 978-0-470-52688-0
- EAN: 9780470526880
- Produktnummer: 19550265
- Verlag: UK Books
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2016
- Seitenangabe: 704 S.
- Masse: H23.8 cm x B21.5 cm x D4.1 cm 1'451 g
- Abbildungen: illustrations
- Gewicht: 1451
Über den Autor
One of America’s best-known and most widely respected food writers, MARK BITTMAN is the author of more than a dozen cookbooks. Formerly a New York Times columnist and writer, he now devotes his time to cookbooks, teaching, and food movement strategy.
55 weitere Werke von Mark Bittman:
Simple Recipes for the Best Baking
Ebook (EPUB Format)
CHF 41.90
Simple Recipes for the Best Baking
Ebook (EPUB Format)
CHF 51.60
Simple Recipes for the Best Baking
Ebook (EPUB Format)
CHF 23.20
Simple Recipes for the Best Baking
Ebook (EPUB Format)
CHF 18.05
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.