Produktbild
National Research Council

The Public Health Effects of Food Deserts

Workshop Summary

Buch

In the United States, people living in low-income neighborhoods frequently do not have access to affordable healthy food venues, such as supermarkets. Instead, those living in food deserts must rely on convenience stores and small neighborhood stores that offer few, if any, healthy food choices, such as fruits and vegetables. The Institute of Medicine (IOM) and National Research Council (NRC) convened a two-day workshop on January 26-27, 2009, to provide input into a Congressionally-mandated food deserts study by the U.S. Department of Agriculture's Economic Research Service. The workshop, summarized in this volume, provided a forum in which… Mehr

CHF 57.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Institute of Medicine / Board on Population Health and Public Health Practice / Board on Agriculture and Natural Resources / Food and Nutrition Board / Mulligan, Janet (Hrsg.) / Tsai, Peggy (Hrsg.) / Whitacre, Paula Tarnapol (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-309-13728-7
  • EAN: 9780309137287
  • Produktnummer: 5102581
  • Verlag: National Academies Press
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2009
  • Seitenangabe: 114 S.
  • Masse: H22.9 cm x B15.2 cm x D0.0 cm 204 g
  • Gewicht: 204
  • Sonstiges: Professional & Vocational

100 weitere Werke von National Research Council:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.