Produktbild
Douglas Robert Brown

Non-Commercial Food Service Manager's Handbook

A Complete Guide to Hospitals, Nursing Homes, Military, Prisons, Schools & Churches with Companion CD-ROM.

Buch

Finally, the noncommercial food service director has a comprehensive manual! This massive book will show you step by step how to set up, operate, and manage a financially successful food service operation. Easy-to-understand, this manual points out methods to increase success and shows how to avoid common mistakes. The CD-ROM contains the forms in the book in PDF format. Learn basic cost-control systems, successful kitchen management, equipment, food safety and HACCP, dietary considerations, special patient/client needs, how to hire and keep a qualified professional staff, manage, and more.

CHF 135.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Henkel, Shri
  • ISBN: 978-0-910627-81-8
  • EAN: 9780910627818
  • Produktnummer: 17626292
  • Verlag: Atlantic Publishing Co
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2006
  • Seitenangabe: 620 S.
  • Masse: H29.0 cm x B22.3 cm x D4.3 cm 1'974 g
  • Abbildungen: b/w photos
  • Gewicht: 1974
  • Sonstiges: Professional & Vocational

5 weitere Werke von Douglas Robert Brown:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.