Food Chains: From Farmyard to Shopping Cart
This collection of fascinating historical case studies reveals the remarkable inner workings of the modern food provisioning system and the complex web of institutions that move food from the farm to the dinner table.
CHF 35.90
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V106:
Fremdlagertitel. Lieferzeit unbestimmt
Produktdetails
Weitere Autoren: Horowitz, Roger (Hrsg.)
- ISBN: 978-0-8122-2134-3
- EAN: 9780812221343
- Produktnummer: 7715837
- Verlag: Univ Of Pennsylvania Pr
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2010
- Seitenangabe: 296 S.
- Masse: H23.1 cm x B15.4 cm x D2.4 cm 488 g
- Gewicht: 488
Über den Autor
Warren Belasco is Professor of American Studies at the University of Maryland, Baltimore County, and author of Meals to Come: A History of the Future of Food. Roger Horowitz is Associate Director of the Hagley Center for the History of Business, Technology, and Society and author of Putting Meat on the American Table: Taste, Technology, Transformation.
6 weitere Werke von Warren (Hrsg.) Belasco:
Bewertungen
Anmelden