Produktbild
Yanyun (Hrsg.) Zhao

Berry Fruit

Ebook (PDF Format)

Highly valued for its unique flavors, textures, and colors, recent research has shown berry fruit to be high in antioxidants, vitamin C, fiber, folic acid, and other beneficial functional compounds. The food industry has also widely used berry fruits in beverages, ice cream, yogurts, and jams. With the rapidly growing popularity of this unique crop it is important to have a single resource for all aspects of the industry from production technologies to nutritional and health benefits.Drawing on the knowledge of leading international experts, Berry Fruit: Value-Added Products for Health Promotion is a comprehensive reference on the handling, u… Mehr

CHF 81.25

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-4200-0614-8
  • EAN: 9781420006148
  • Produktnummer: 18416126
  • Verlag: Crc Press
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2007
  • Seitenangabe: 442 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 0 KB

3 weitere Werke von Yanyun (Hrsg.) Zhao:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.