Produktbild
F. Fiene

Handbook of Food Manufacture

Buch

CONTENTS - PREFACE - I. MILK AND MILK PRODUCTS - II. CACAO, CHOCOLATE PRODUCTS, COFFEE, AND TEA - III. CANNED FRUITS, VEGETABLES, SOUPS, AND DRIED FRUIT - IV. FOUNTAIN SUPPLIES, CRUSHED FRUITS, FLAVOR COMPOUNDS, FOOD COLORS, BEVERAGE PREPARATIONS - V. GELATIN AND PUDDING DESSERTS - VI. BAKERY PRODUCTS, FOOD SPECIALTIES AND PREPARED CAKE FLOURS - VII. BAKERS' PIE FILLINGS - VIII. BAKING POWDERS - IX. MAYONNAI… Mehr

CHF 112.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Blumenthal, Saul
  • ISBN: 978-0-8206-0153-3
  • EAN: 9780820601533
  • Produktnummer: 12039895
  • Verlag: Chemical Publishing Company
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 1938
  • Seitenangabe: 214 S.
  • Masse: H22.9 cm x B15.2 cm x D1.1 cm 318 g
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 318

Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.