Jane Eayre Fryer
Mary Frances' First Cook Book
Buch
The Shelf2Life Food, Cooking & Recipes Collection is a unique set of pre-1923 cookbooks and other materials focused on food preparation, preservation and cooking instruction. From recipes for steamed dumplings, roast beef and pumpkin soup to peach pie, soft molasses gingerbread and baked custard, these titles offer ample instructions, all while igniting the senses. Tucked between pages teaching the art of carving and kitchen cleaning techniques are lively poems, songs and diary excerpts from enthusiasts around the world singing the praises of food.
CHF 29.90
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V105:
Folgt in ca. 15 Arbeitstagen
Produktdetails
- ISBN: 978-1-117-87119-6
- EAN: 9781117871196
- Produktnummer: 6574703
- Verlag: Bcr (Bibliographical Ctr For R
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2010
- Seitenangabe: 178 S.
- Masse: H24.6 cm x B18.9 cm x D1.0 cm 327 g
- Gewicht: 327
32 weitere Werke von Jane Eayre Fryer:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.