Produktbild
Sam Hart

Barrafina: A Spanish Cookbook

Buch

With stunning photography and step-by-step instructions, this book will show you how to cook delicious Spanish food with recipes from simple to more advanced. Barrafina is a no-reservations tapas bar and restaurant in London's Soho, owned by the Hart brothers and run together with Basque-born head chef Nieves Barragan Mohacho.

CHF 74.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Hart, Eddie / Mohacho, Nieves Barragan
  • ISBN: 978-1-905490-74-5
  • EAN: 9781905490745
  • Produktnummer: 17605410
  • Verlag: Penguin Uk
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2011
  • Seitenangabe: 224 S.
  • Masse: H25.6 cm x B20.0 cm x D2.7 cm 1'014 g
  • Gewicht: 1014

Über den Autor


Sam and Eddie Hart are the owners of three London restaurants - their first, Fino, opened in 2003, followed by Barrafina in 2007, and in 2008 they relaunched Quo Vadis, a restaurant and private member's club in Soho. Nieves Barragan Mohacho is Executive Head Chef of Barrafina and Fino.

54 weitere Werke von Sam Hart:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.