Sam Hart
Barrafina: A Spanish Cookbook
Buch
With stunning photography and step-by-step instructions, this book will show you how to cook delicious Spanish food with recipes from simple to more advanced. Barrafina is a no-reservations tapas bar and restaurant in London's Soho, owned by the Hart brothers and run together with Basque-born head chef Nieves Barragan Mohacho.
CHF 74.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V106:
Fremdlagertitel. Lieferzeit unbestimmt
Produktdetails
Weitere Autoren: Hart, Eddie / Mohacho, Nieves Barragan
- ISBN: 978-1-905490-74-5
- EAN: 9781905490745
- Produktnummer: 17605410
- Verlag: Penguin Uk
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2011
- Seitenangabe: 224 S.
- Masse: H25.6 cm x B20.0 cm x D2.7 cm 1'014 g
- Gewicht: 1014
Über den Autor
Sam and Eddie Hart are the owners of three London restaurants - their first, Fino, opened in 2003, followed by Barrafina in 2007, and in 2008 they relaunched Quo Vadis, a restaurant and private member's club in Soho. Nieves Barragan Mohacho is Executive Head Chef of Barrafina and Fino.
54 weitere Werke von Sam Hart:
Ebook (EPUB Format)
CHF 1.30
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.