The Culinary Institute of America (CIA)
Techniques of Healthy Cooking
Buch
Choosing a healthy eating pattern is vitally important, as diet directly influences health. From The Culinary Institute of America, Techniques of Healthy Cooking is a comprehensive kitchen reference for understanding nutrition concepts, creating healthy eating patterns, developing healthy recipes and menus, and cooking healthy recipes. From soups, salads, and appetizers to main dishes for breakfast, lunch, and dinner, there are nearly 500 recipes with more than 150 four-color photographs of ingredients, techniques, and finished dishes.
CHF 115.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V105:
Folgt in ca. 15 Arbeitstagen
Produktdetails
- ISBN: 978-0-470-63543-8
- EAN: 9780470635438
- Produktnummer: 13447834
- Verlag: John Wiley & Sons Inc
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2013
- Seitenangabe: 576 S.
- Masse: H28.2 cm x B22.3 cm x D3.6 cm 2'050 g
- Auflage: 4th Edition
- Gewicht: 2050
- Sonstiges: Professional & Vocational
22 weitere Werke von The Culinary Institute of America (CIA):
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.