Enzymatic Browning and Its Prevention
Describes the chemistry, structure, and function of polyphenol oxidase. Covers the molecular biology of polyphenol oxidase. Describes the chemistry of enzymatic browning. Provides practical methods for preventing enzymatic browning in fruit and vegetable products. Valuable reading for chemists, molecular biologists, food scientists, and food technologists.
CHF 134.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V106:
Fremdlagertitel. Lieferzeit unbestimmt
Produktdetails
Weitere Autoren: Whitaker, John R. (Hrsg.)
- ISBN: 978-0-8412-3249-5
- EAN: 9780841232495
- Produktnummer: 22401480
- Verlag: Amer Chemical Soc
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 1995
- Seitenangabe: 352 S.
- Masse: H22.9 cm x B15.2 cm x D2.3 cm 544 g
- Gewicht: 544
Bewertungen
Anmelden