E. N. Anderson
The Food of China
Buch
A comprehensive, entertaining historical and ethnographic account of Chinese food, from the Bronze Age to the twentieth century. After showing how food has been central to Chinese government policies, religious rituals, and health practices from the earliest times, E.N. Anderson turns to present-day China, describing in rich and enticing detail the regional varieties in Chinese diet, food preparation, and rituals of eating and drinking.
CHF 41.90
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V105:
Folgt in ca. 15 Arbeitstagen
Produktdetails
- ISBN: 978-0-300-04739-4
- EAN: 9780300047394
- Produktnummer: 19345439
- Verlag: Yale University Press
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 1990
- Seitenangabe: 330 S.
- Masse: H24.0 cm x B15.9 cm x D2.3 cm 494 g
- Gewicht: 494
- Sonstiges: Tertiary Education (US: College)
32 weitere Werke von E. N. Anderson:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.