Concepts of Foodservice Operations and Management
Revised and updated to highlight essential concepts in the operations and management of foodservice facilities, this edition outlines all steps in a simple and understandable fashion. The unique feature of the book continues to be the emphasis on systems, which applies to both commercial and institutional operations.
CHF 185.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V103:
Folgt in ca. 5 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Kahn, Mahmood A. / Khan, Arshad
- ISBN: 978-0-471-28402-4
- EAN: 9780471284024
- Produktnummer: 2526946
- Verlag: John Wiley & Sons
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 1990
- Seitenangabe: 388 S.
- Masse: H23.5 cm x B19.1 cm x D2.0 cm 723 g
- Auflage: 2. Auflage
- Abbildungen: Paperback
- Gewicht: 723
7 weitere Werke von Mahmood A. Khan:
Bewertungen
Anmelden