Produktbild
Mahmood A. Khan

Concepts of Foodservice Operations and Management

Buch

Revised and updated to highlight essential concepts in the operations and management of foodservice facilities, this edition outlines all steps in a simple and understandable fashion. The unique feature of the book continues to be the emphasis on systems, which applies to both commercial and institutional operations.

CHF 185.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Kahn, Mahmood A. / Khan, Arshad
  • ISBN: 978-0-471-28402-4
  • EAN: 9780471284024
  • Produktnummer: 2526946
  • Verlag: John Wiley & Sons
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 1990
  • Seitenangabe: 388 S.
  • Masse: H23.5 cm x B19.1 cm x D2.0 cm 723 g
  • Auflage: 2. Auflage
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 723

7 weitere Werke von Mahmood A. Khan:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.