Produktbild
Ian (Hrsg.) Macdonald

Sucrose

Nutritional and Safety Aspects

Buch

This volume presents an objective state-of-the-art synopsis of the sucrose literature. Of its two main sections one is monographic and covers topics such as chemical and physical data on sucrose and its two major components (glucose and fructose), production, use, occurrence, metabolism and kinetics in animals and man, biochemical, health and safety aspects. The second section contains a bibliography of virtually all the significant works relating to the nutritional and safety aspects of sucrose.

CHF 126.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Vettorazzi, Gaston (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-4471-1651-6
  • EAN: 9781447116516
  • Produktnummer: 16305279
  • Verlag: Springer London
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2011
  • Seitenangabe: 216 S.
  • Masse: H24.4 cm x B17.0 cm x D1.1 cm 382 g
  • Auflage: 1988
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 382

2 weitere Werke von Ian (Hrsg.) Macdonald:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.