Produktbild
Richard K. Robinson

Cheesemaking Practice

Buch

When the late Reg Scott wrote the first edition of this book in 1981, his intention was 'to produce a script generally interesting to those readers requiring more information on cheese'. It was not conceived as a book that covered the most recent developments with respect to lipid or protein chemistry, for example, but rather it was hoped that the text would reveal cheesemaking as a fascinating, and yet technically demanding, branch of dairy science. The fact that the author had some 50 years' experience of cheesemaking gave the book a very special character, in that the 'art' of the traditional cheesemaker emerged as a system that, in realit… Mehr

CHF 237.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Scott, J. E. / Wilbey, R. Andrew
  • ISBN: 978-0-7514-0417-3
  • EAN: 9780751404173
  • Produktnummer: 1477424
  • Verlag: Springer Us
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 1998
  • Seitenangabe: 472 S.
  • Masse: H24.1 cm x B16.0 cm x D3.0 cm 869 g
  • Auflage: 3rd ed. 1998
  • Abbildungen: HC runder Rücken kaschiert
  • Gewicht: 869

6 weitere Werke von Richard K. Robinson:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.