Produktbild
Stuart Walton

The Wine Guide: How to Choose, Serve and Enjoy it

An Expert Introduction - From Grape Varieties and Classic Wines to Tasting Techniques

Buch

Learn the principles of tasting: how to judge a wine by its looks, smell and taste. Useful information on matching wine to each course of the menu, what the details on wine labels mean and the techniques and trends of winemaking.

CHF 14.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-84476-861-5
  • EAN: 9781844768615
  • Produktnummer: 19396252
  • Verlag: Anness Publishing
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2013
  • Seitenangabe: 96 S.
  • Masse: H28.1 cm x B21.9 cm x D0.7 cm 434 g
  • Abbildungen: 100 colour photographs and illustrations
  • Gewicht: 434
  • Sonstiges: General (US: Trade)

36 weitere Werke von Stuart Walton:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.