Produktbild
Lora Arduser

Waiter, Waitress & Waitstaff Training Handbook

A Complete Guide to the Proper Steps in Service for Food & Beverage Employees

Buch

This training handbook was designed for use by all food service serving staff members. The guide covers every aspect of restaurant customer service for the positions of host, waiter or waitress, head waiter, captain, and bus person. The detailed performance of each position is described for different types of establishments, and all types of service including French, American, English, Russian, Family-Style and Banquet. It provides step-by-step instructions on: hosting; seating guests; taking/filling orders; loading/unloading trays; table-side service; setting an elegant table; folding napkins; centrepieces; promoting specials; promoting side… Mehr

CHF 49.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Brown, Douglas Robert
  • ISBN: 978-0-910627-47-4
  • EAN: 9780910627474
  • Produktnummer: 9135285
  • Verlag: Atlantic Publishing Co
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2004
  • Seitenangabe: 288 S.
  • Masse: H22.8 cm x B15.3 cm x D1.8 cm 398 g
  • Abbildungen: b/w photos & illus
  • Gewicht: 398
  • Sonstiges: Professional & Vocational

17 weitere Werke von Lora Arduser:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.