Organic Trace Analysis
Organic Trace Analysis presents the basics of trace analysis, from sample preparation to the measurement: Students are introduced to statistical evaluation, quality control technologies, sampling and preparation of organic traces, as well as to enrichment and separation of samples. Spectroscopic techniques as chromatography, capillary electrophoresis, mass spectrometry, and receptor-based bioanalysis are presented in detail.
CHF 77.35
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
Versandkostenfrei
Produktdetails
Weitere Autoren: Schäffer, Andreas
- ISBN: 978-3-11-044115-4
- EAN: 9783110441154
- Produktnummer: 23896261
- Verlag: Gruyter, Walter de GmbH
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2017
- Seitenangabe: 369 S.
- Plattform: PDF
- Masse: 4'041 KB
- Auflage: 1. Auflage
- Abbildungen: 100 Schwarz-Weiß- und 100 farbige Abbildungen, 50 Schwarz-Weiß- Tabellen
Über den Autor
Reinhard Nießner, TU Munich, Germany. Andreas Schaeffer, RWTH Aachen University, Germany.
9 weitere Werke von Reinhard Nießner:
Bewertungen
Anmelden