Produktbild
Mark A. (Hrsg.) Uebersax

Handbook of Vegetables and Vegetable Processing

Ebook (PDF Format)

Handbook of Vegetables and Vegetable Processing, Second Edition is the most comprehensive guide on vegetable technology for processors, producers, and users of vegetables in food manufacturing. This complete handbook contains 42 chapters across two volumes, contributed by field experts from across the world. It provides contemporary information that brings together current knowledge and practices in the value-chain of vegetables from production through consumption. The book is unique in the sense that it includes coverage of production and postharvest technologies, innovative processing technologies, packaging, and quality management. Handb… Mehr

CHF 305.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Siddiq, Muhammad (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-119-09895-9
  • EAN: 9781119098959
  • Produktnummer: 25930429
  • Verlag: Wiley-Blackwell
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2018
  • Seitenangabe: 1104 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 22'465 KB
  • Auflage: 2. Aufl.

Über den Autor


Muhammad Siddiq, PhD is Associate Professor in the Department of Food Science and Human Nutrition, Michigan State University, East Lansing, USA. Mark A. Uebersax, PhD is Professor Emeritus in the Department of Food Science and Human Nutrition, Michigan State University, East Lansing, USA.

6 weitere Werke von Mark A. (Hrsg.) Uebersax:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.