Produktbild
Michael P. (Reihe Hrsg.) Doyle

Principles of Microbiological Troubleshooting in the Industrial Food Processing Environment

Ebook (PDF Format)

Principles of Microbiological Troubleshooting in the Industrial Food Processing Environment provides proven approaches and suggestions for finding sources of microbiological contamination of industrially produced products. Industrial food safety professionals find themselves responsible for locating and eliminating the source(s) of food contamination. These are often complex situations for which they have not been adequately prepared. This book is written with them, the in-plant food safety/quality assurance professional, in mind. However, other professionals will also benefit including plant managers, regulatory field investigators, technica… Mehr

CHF 100.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Kornacki, Jeffrey (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-4419-5518-0
  • EAN: 9781441955180
  • Produktnummer: 13891229
  • Verlag: Springer
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2010
  • Seitenangabe: 140 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 3'170 KB

Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.