Produktbild
Rituparna (Hrsg.) Banerjee

Natural Antioxidants

Applications in Foods of Animal Origin

Ebook (PDF Format)

In the recent years, considerable research has been carried out evaluating natural substances as antioxidative additives in food products, leading to novel combinations of antioxidants and the development of novel food products. In addition to their antioxidative capacity, these natural additives have positive effects on the human body with documented health benefits. This valuable new book provides an overview of natural antioxidants, their sources, methods of extraction, regulatory aspects, and application techniques, specifically focusing on different foods of animal origin to improve their oxidative stability.

CHF 52.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Verma, Arun K. (Hrsg.) / Siddiqui, Mohammed Wasim (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-77188-460-0
  • EAN: 9781771884600
  • Produktnummer: 31674494
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2017
  • Seitenangabe: 414 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 9'962 KB
  • Abbildungen: 65 schwarz-weiße und 9 farbige Abbildungen

2 weitere Werke von Rituparna (Hrsg.) Banerjee:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.