Produktbild
Otto T. (Hrsg.) Solbrig

Globalization and the Rural Environment

Buch

As the world transitions from an industrial society to an information society, agriculture has undergone a dramatic transformation. Food production in the 20th century was transformed by three revolutions: first mechanical, then genetic, and finally chemical. Now, in the 21st century, agriculture is going through at least two more revolutions: an information technology revolution leading to precision farming, and a biotechnology revolution leading to genetically engineered crops.Organized by Harvard University's David Rockefeller Center for Latin American Studies with the collaboration of the Scientific Committee for Problems of the Environme… Mehr

CHF 34.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Paarlberg, Robert (Hrsg.) / Di Castri, Francesco (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-674-00531-0
  • EAN: 9780674005310
  • Produktnummer: 1345046
  • Verlag: Harvard University, The David Rockefeller Center for Latin American Studies
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2001
  • Seitenangabe: 552 S.
  • Masse: H22.4 cm x B14.6 cm x D3.3 cm 856 g
  • Gewicht: 856
  • Sonstiges: Undergraduate

3 weitere Werke von Otto T. (Hrsg.) Solbrig:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.