Produktbild
Linda H. Chen

Nutritional Aspects Of Aging

Ebook (PDF Format)

The first section in Volume 1 describes the fundamentals of nutrition and aging which include research strategies for the study of nutrition and aging. The nutritional modulation of the aging process which has provided a major breakthrough in the field of nutrition and longevity is also discussed. These include biomedical influences, and social and psychological aspects. Section 3 includes dietary characteristics of the elderly population and methods for the assessment of nutritional status. The nutritional status of the elderly with respect to individual nutrients as determined by dietary survey and by biochemical methods is described in Sec… Mehr

CHF 81.25

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-351-08358-4
  • EAN: 9781351083584
  • Produktnummer: 25747743
  • Verlag: Crc Press
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2018
  • Seitenangabe: 303 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 0 KB

5 weitere Werke von Linda H. Chen:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.