Produktbild
Megan J. Elias

Food on the Page: Cookbooks and American Culture

Buch

Megan J. Elias is Associate Professor of the Practice and Faculty Coordinator in Gastronomy at Boston University. She is the author of numerous books, including Stir It Up: Home Economics in American Culture, also available from the University of Pennsylvania Press.

CHF 45.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-8122-4917-0
  • EAN: 9780812249170
  • Produktnummer: 21421293
  • Verlag: Univ Of Pennsylvania Pr
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2017
  • Seitenangabe: 304 S.
  • Masse: H23.6 cm x B16.2 cm x D3.0 cm 626 g
  • Gewicht: 626

Über den Autor


Megan J. Elias is Associate Professor of the Practice and Faculty Coordinator in Gastronomy at Boston University. She is the author of numerous books, including Stir It Up: Home Economics in American Culture, also available from the University of Pennsylvania Press.

3 weitere Werke von Megan J. Elias:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.