Agricultural Applications
This volume covers the high relevance of fungi for agriculture. It is a completely updated and revised second edition with fourteen excellent chapters by leading scientists in their fields and offers a comprehensive review of the latest achievements and developments. Topics include: Food and fodder; fungal secondary metabolites and detoxification; biology, disease control and management; symbiontic fungi and mycorrhiza; and phytopathogenicity.
CHF 270.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
Versandkostenfrei
Produktdetails
- ISBN: 978-3-642-36821-9
- EAN: 9783642368219
- Produktnummer: 18921937
- Verlag: Springer-Verlag GmbH
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2013
- Seitenangabe: 393 S.
- Plattform: PDF
- Masse: 8'701 KB
- Auflage: 2nd ed. 2013
- Abbildungen: 31 schwarz-weiße und 19 farbige Abbildungen, Bibliographie
- Reihenbandnummer: 11
6 weitere Werke von Frank (Hrsg.) Kempken:
Bewertungen
Anmelden