Produktbild
Audrey H. Ensminger

The Concise Encyclopedia of Foods & Nutrition

Buch

The Concise Encyclopedia of Foods and Nutrition is for dietitians and nutritionists, as well as anyone needing a concise reference for good health. It's for those who want the facts--both pros and cons--on which they may base a judgement, for those who wish to get the most from their food dollars, and for those who wish to be educated rather than indoctrinated.

CHF 89.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Ensminger, Marion Eugene / Konlande, James E. / Robson, John R.K.
  • ISBN: 978-0-367-40176-4
  • EAN: 9780367401764
  • Produktnummer: 34149321
  • Verlag: Taylor and Francis
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2020
  • Seitenangabe: 1184 S.
  • Masse: H27.9 cm x B21.6 cm
  • Abbildungen: Farb., s/w. Abb.

Über den Autor


Ensminger, Audrey H.; Ensminger, Marion Eugene; Konlande, James E.; Robson, John R.K.

3 weitere Werke von Audrey H. Ensminger:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.