Produktbild
Douglas Brown

The Food Service Professional Guide to Controlling Restaurant & Food Service Food Costs

Ebook (EPUB Format)

This series of fifteen books - The Food Service Professional Guide TO Series from the editors of the Food Service Professional magazine are the best and most comprehensive books for serious food service operators available today. These step-by-step guides on a specific management subject range from finding a great site for your new restaurant to how to train your wait staff and literally everything in between. They are easy and fast-to-read, easy to understand and will take the mystery out of the subject. The information is boiled down to the essence. They are filled to the brim with up to date and pertinent information. The books cover all t… Mehr

CHF 16.75

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-60138-102-6
  • EAN: 9781601381026
  • Produktnummer: 18524534
  • Verlag: Atlantic Publishing Group
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2002
  • Seitenangabe: 144 S.
  • Plattform: EPUB
  • Masse: 1'725 KB

94 weitere Werke von Douglas Brown:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.