Produktbild
Michael (Hrsg.) O'Keefe

Residue Analysis in Food

Ebook (PDF Format)

Residue analysis in food is an essential science in terms of the number of laboratories and analysts involved worldwide and the range of analytical techniques available. This text uniquely combines the principles and applications of the various techniques employed in residue analysis, so as to provide the reader with a thorough understanding and pr

CHF 81.25

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-4822-8352-5
  • EAN: 9781482283525
  • Produktnummer: 32786678
  • Verlag: Crc Press
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2014
  • Seitenangabe: 324 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 0 KB

2 weitere Werke von Michael (Hrsg.) O'Keefe:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.