Andrew Langley
The Little Book of Cheese Tips
Buch
This foodie gift-book, compiled by a lifelong bon viveur, offers an invaluable collection of tips on how to buy, store, slice and serve and cook with cheese. From precision cutting your truckles to ideas for a delicious fondue, this book also includes handy hints for how to ripen your Camembert, add some pizzazz to your steak and ensure that your cheese board is always perfectly presented. The Little Book of Cheese Tips is a book full of frightfully useful fromage advice.
CHF 12.50
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V106:
Fremdlagertitel. Lieferzeit unbestimmt
Produktdetails
- ISBN: 978-1-4729-5446-6
- EAN: 9781472954466
- Produktnummer: 23739990
- Verlag: Absolute Pr
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2017
- Seitenangabe: 112 S.
- Masse: H11.4 cm x B57.7 cm x D1.5 cm 118 g
- Gewicht: 118
Über den Autor
Andrew Langley
100 weitere Werke von Andrew Langley:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.