Produktbild
Andrew Langley

The Little Book of Cheese Tips

Buch

This foodie gift-book, compiled by a lifelong bon viveur, offers an invaluable collection of tips on how to buy, store, slice and serve and cook with cheese. From precision cutting your truckles to ideas for a delicious fondue, this book also includes handy hints for how to ripen your Camembert, add some pizzazz to your steak and ensure that your cheese board is always perfectly presented. The Little Book of Cheese Tips is a book full of frightfully useful fromage advice.

CHF 12.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-4729-5446-6
  • EAN: 9781472954466
  • Produktnummer: 23739990
  • Verlag: Absolute Pr
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2017
  • Seitenangabe: 112 S.
  • Masse: H11.4 cm x B57.7 cm x D1.5 cm 118 g
  • Gewicht: 118

Über den Autor


Andrew Langley

100 weitere Werke von Andrew Langley:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.