Produktbild
Ed Sanders

Catering Solutions

Buch

For courses in Introduction to Catering and Catering Management; geared to the introductory Culinary student, but very useful to food service operators and professional caterers alike.This versatile book uses a clear, concise approach to connect the basics of culinary catering. It guides readers step-by-step through the entire rigorous process of catering a gourmet event-from food safety, cooking, and beverage selection all the way to background music and napkin folding.

CHF 135.40

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Lewis, Larry / Fluge, Nick
  • ISBN: 978-0-13-082900-9
  • EAN: 9780130829009
  • Produktnummer: 1793308
  • Verlag: Pearson Academic
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 1999
  • Seitenangabe: 378 S.
  • Masse: 780 g
  • Gewicht: 780

38 weitere Werke von Ed Sanders:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.