Ed Sanders
Catering Solutions
Buch
For courses in Introduction to Catering and Catering Management; geared to the introductory Culinary student, but very useful to food service operators and professional caterers alike.This versatile book uses a clear, concise approach to connect the basics of culinary catering. It guides readers step-by-step through the entire rigorous process of catering a gourmet event-from food safety, cooking, and beverage selection all the way to background music and napkin folding.
CHF 135.40
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V112:
Lieferbar in ca. 10-20 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Lewis, Larry / Fluge, Nick
- ISBN: 978-0-13-082900-9
- EAN: 9780130829009
- Produktnummer: 1793308
- Verlag: Pearson Academic
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 1999
- Seitenangabe: 378 S.
- Masse: 780 g
- Gewicht: 780
38 weitere Werke von Ed Sanders:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.