Yuan Wang
Ancient Wisdom, Modern Kitchen: Recipes from the East for Health, Healing, and Long Life
Buch
The ancient Asian practice of cooking with healing herbs and other therapeutic foods meets Western palates and kitchens in these quick, easy, delicious recipes
CHF 29.90
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V105:
Folgt in ca. 15 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Sheir, Warren / Ono, Mika
- ISBN: 978-0-7382-1325-5
- EAN: 9780738213255
- Produktnummer: 5526256
- Verlag: Civitas Book
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2010
- Seitenangabe: 338 S.
- Masse: H23.5 cm x B18.7 cm x D2.8 cm 616 g
- Gewicht: 616
Über den Autor
Dr. Yuan Wang, former head physician of several departments of the Chengdu Traditional Chinese Medicine Hospital in China, is a faculty member at the Pacific College of Oriental Medicine (PCOM) in San Diego. Warren Sheir is a licensed acupuncturist and herbalist as well as a PCOM faculty member. Mika Ono is an award-winning writer and editor. They each live in Southern California.
39 weitere Werke von Yuan Wang:
Ebook (EPUB Format)
CHF 10.00
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.