David Burnett
The Road to Vindaloo
Curry Cook and Curry Books
Buch
Another in our English Kitchen series, this traces the development of Anglo-Indian cookery, in other words the curry.
CHF 18.50
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V104:
Folgt in ca. 10 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Saberi, Helen
- ISBN: 978-1-903018-57-6
- EAN: 9781903018576
- Produktnummer: 20653578
- Verlag: Prospect Books
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2008
- Seitenangabe: 200 S.
- Masse: H18.5 cm x B13.9 cm x D2.1 cm 286 g
- Abbildungen: 20 black and white illustrations
- Gewicht: 286
- Sonstiges: General (US: Trade)
Über den Autor
David Burnett was formerly with firms such as Gollancz and Heinemann and is now a publisher in his own right, mainly of food books (including Bill Fowler's Countryman's Cooking). He lives in Ludlow. Helen Saberi is author of Afghan Food & Cookery and co-author of Trifle (both Prospect Books) and was principal assistant to Alan Davidson while he wrote the Oxford Companion to Food.
30 weitere Werke von David Burnett:
Curry Cook and Curry Books
Ebook (EPUB Format)
CHF 8.80
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.