Produktbild
David Burnett

The Road to Vindaloo

Curry Cook and Curry Books

Buch

Another in our English Kitchen series, this traces the development of Anglo-Indian cookery, in other words the curry.

CHF 18.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Saberi, Helen
  • ISBN: 978-1-903018-57-6
  • EAN: 9781903018576
  • Produktnummer: 20653578
  • Verlag: Prospect Books
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2008
  • Seitenangabe: 200 S.
  • Masse: H18.5 cm x B13.9 cm x D2.1 cm 286 g
  • Abbildungen: 20 black and white illustrations
  • Gewicht: 286
  • Sonstiges: General (US: Trade)

Über den Autor


David Burnett was formerly with firms such as Gollancz and Heinemann and is now a publisher in his own right, mainly of food books (including Bill Fowler's Countryman's Cooking). He lives in Ludlow. Helen Saberi is author of Afghan Food & Cookery and co-author of Trifle (both Prospect Books) and was principal assistant to Alan Davidson while he wrote the Oxford Companion to Food.

30 weitere Werke von David Burnett:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.