Produktbild
Paul Elliott

Food and Farming in Prehistoric Britain

Buch

Cooking techniques of the Iron Age are brought to life in the prehistoric kitchen-from spit roasting duck to hanging cheese from the rafters. This is native cuisine, cooked in a manner that persisted through the Neolithic, Bronze and Iron Ages. As well as ancient recipes, this book also describes the farming background and life in a round house.

CHF 44.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-78155-508-8
  • EAN: 9781781555088
  • Produktnummer: 19053424
  • Verlag: Fonthill Media
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2016
  • Seitenangabe: 176 S.
  • Masse: H23.6 cm x B15.2 cm x D2.3 cm 458 g
  • Gewicht: 458

56 weitere Werke von Paul Elliott:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.