Homemade Sausage
Recipes and Techniques to Grind, Stuff, and Twist Artisanal Sausage at Home
An ideal hands-on guidebook with step-by-step instructions on sourcing, grinding, seasoning, casing, preserving, and cooking sausage.
CHF 33.50
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V104:
Folgt in ca. 10 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Carter, Chris
- ISBN: 978-1-63159-073-3
- EAN: 9781631590733
- Produktnummer: 18027799
- Verlag: Quarry Books
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2015
- Seitenangabe: 160 S.
- Masse: H25.6 cm x B21.2 cm x D1.2 cm 612 g
- Gewicht: 612
- Sonstiges: General (US: Trade)
2 weitere Werke von James Peisker:
Bewertungen
Anmelden