Produktbild
Robert L. Shewfelt

Introducing Food Science

Ebook (PDF Format)

As daily consumers of foods and beverages, everyone has opinions and interests about their diet choices. However, many questions about food are often non-technical and, therefore, defy technical answers. Introducing Food Science addresses a range of food issues facing today's consumer, proceeding from a general and student-friendly discussion to an

CHF 77.40

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-4200-1272-9
  • EAN: 9781420012729
  • Produktnummer: 29182026
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2011
  • Seitenangabe: 385 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 15'880 KB

16 weitere Werke von Robert L. Shewfelt:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.