American Chemical Society
Lipids in Food Flavors
Buch
Examines the interaction of lipid oxidation and Maillard reaction for the generation of flavour compounds. Features new isolation and analysis techniques, including dynamic headspace analysis, to evaluate flavours generated from lipid-containing foods. Discusses the effects of processing and storage on the flavours of processed foods. Examines the generation of flavours from lipoxygenase pathways and the production of flavours by biotechnology.
CHF 57.90
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V106:
Fremdlagertitel. Lieferzeit unbestimmt
Produktdetails
Weitere Autoren: Ho, Chi-Tang (Hrsg.) / Hartman, Thomas G. (Hrsg.)
- ISBN: 978-0-8412-2922-8
- EAN: 9780841229228
- Produktnummer: 22401513
- Verlag: Amer Chemical Soc
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 1994
- Seitenangabe: 344 S.
- Masse: H23.4 cm x B15.1 cm x D2.1 cm 562 g
- Reihenbandnummer: 558
- Gewicht: 562
47 weitere Werke von American Chemical Society:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.