Produktbild
Grace Young

Stir-Frying to the Sky's Edge

The Ultimate Guide to Mastery, with Authentic Recipes and Stories

Buch

CHF 40.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-4165-8057-7
  • EAN: 9781416580577
  • Produktnummer: 19362379
  • Verlag: Simon & Schuster N.Y.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2010
  • Seitenangabe: 336 S.
  • Masse: H26.3 cm x B21.0 cm x D2.7 cm 1'205 g
  • Gewicht: 1205

Über den Autor


Grace Young is an award-winning food writer and the author of Stir-Frying to the Sky’s Edge, The Wisdom of the Chinese Kitchen and The Breath of a Wok. Her work has appeared in Gourmet, Metropolitan Home, Copia, Gastronomica, Eating Well, More, Fitness, Home, and Health magazine. For seventeen years, Young was the Test Kitchen Director and Director for Food Photography for over forty cookbooks published by Time-Life Books. She is now a consulting editor at Saveur.

17 weitere Werke von Grace Young:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.