Produktbild
Alex Barker

A Cook's Guide to Eggs: The Definitive Egg Cookbook, with Step-By-Step Techniques, 50 Recipes and Over 450 Photographs

Buch

This comprehensive reference book includes photographic identification of all the well-known eggs, plus essential information on buying, storing and cooking equipment and a detailed step-by-step guide to all the basic cooking techniques, such as scrambling, frying and poaching

CHF 24.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-84476-883-7
  • EAN: 9781844768837
  • Produktnummer: 24000019
  • Verlag: Southwater
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2009
  • Seitenangabe: 128 S.
  • Masse: H29.5 cm x B22.6 cm x D1.0 cm 703 g
  • Gewicht: 703

11 weitere Werke von Alex Barker:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.