Home Canning and Preserving
Putting Up Small-Batch Jams, Jellies, Pickles, Chutneys, Relishes, and More
Instructs readers how to make small-batch preserves, pickles, and more, whether in the summer or winter months, even when fresh produce is not as readily available.
CHF 15.90
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V113:
Lieferbar in ca. 20-45 Arbeitstagen
Produktdetails
- ISBN: 978-1-62914-226-5
- EAN: 9781629142265
- Produktnummer: 15341487
- Verlag: Simon & Schuster N.Y.
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2014
- Seitenangabe: 208 S.
- Ausstattung: Trade Paperback
- Masse: H23.5 cm x B16.5 cm x D1.3 cm 665 g
- Gewicht: 665
12 weitere Werke von Janet Cooper:
Bewertungen
Anmelden