Chris White
Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation
Buch
Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation is a resource for brewers of all experience levels. The authors adeptly cover yeast selection, storage and handling of yeast cultures, how to culture yeast and the art of rinsing/washing yeast cultures. Sections on how to set up a yeast lab, the basics of fermentation science and how it affects your beer, plus step by step procedures, equipment lists and a guide to troubleshooting are included.
CHF 26.90
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V106:
Fremdlagertitel. Lieferzeit unbestimmt
Produktdetails
Weitere Autoren: Zainasheff, Jamil
- ISBN: 978-0-937381-96-0
- EAN: 9780937381960
- Produktnummer: 19332623
- Verlag: Brewers Pubn
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2010
- Seitenangabe: 304 S.
- Masse: H22.8 cm x B15.4 cm x D2.2 cm 524 g
- Gewicht: 524
100 weitere Werke von Chris White:
Ebook (EPUB Format)
CHF 18.90
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.