Produktbild
Fran Warde

Ginger Pig Meat Book

Ebook (EPUB Format)

Tim Wilson and Fran Warde have teamed up to create this comprehensive reference work and inspirational collection of recipes. For each type of meat, the book recommends the best breeds, advises which cuts suit which style of cooking and tells you what to ask your butcher in order to buy the best quality.There are more than 100 recipes arranged according to season, from Sticky citrus-marinated pork chops in April through Moroccan chicken with preserved lemons in July to Slow-baked herb-crusted leg of mutton in December. Through monthly farm diaries, the book also reveals what life is really like on a thriving British farm. Packed with speciall… Mehr

CHF 4.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Wilson, Tim
  • ISBN: 978-1-84533-972-2
  • EAN: 9781845339722
  • Produktnummer: 22518501
  • Verlag: Octopus
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2014
  • Seitenangabe: 336 S.
  • Plattform: EPUB
  • Masse: 67'902 KB
  • Abbildungen: 200 full-colour photographs

Über den Autor


Tim Wilson & Fran Warde

9 weitere Werke von Fran Warde:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.