Produktbild
Peter Bradford

Cooking with Sea Vegetables

Buch

High in minerals and protein and low in calories, sea vegetables have always been valued for their rejuvenating and purifying properties. They can be combined with other foods to form the basis of a balanced diet free from meat, dairy products and additives. This book is a comprehensive guide to this traditional food of the future.

CHF 21.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Bradford, Montse
  • ISBN: 978-0-89281-283-7
  • EAN: 9780892812837
  • Produktnummer: 9641506
  • Verlag: Inner Traditions
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 1986
  • Seitenangabe: 144 S.
  • Masse: H21.5 cm x B13.3 cm x D1.1 cm 172 g
  • Auflage: Original
  • Gewicht: 172

5 weitere Werke von Peter Bradford:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.