Produktbild
A. D. Livingston

Cold-Smoking & Salt-Curing Meat, Fish, & Game

Ebook (EPUB Format)

With this book, A. D. Livingston combines a lifetime of Southern culinary knowledge with his own love of authentic home smoking and curing techniques. He teaches how to prepare smoked and salted hams, fish, jerky, and game-adapting today's materials to yesterday's traditional methods. As he writes, you can smoke a better fish than you can buy, and you can cure a better ham without the use of any chemicals except ordinary salt and good hardwood smoke. This book shows you how, and includes more than fifty recipes-such as Country Ham with Redeye Gravy, Canadian Bacon, Scandinavian Salt Fish, and Venison Jerky-as well as complete instructions for… Mehr

CHF 16.75

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-7627-6711-3
  • EAN: 9780762767113
  • Produktnummer: 20439929
  • Verlag: Lyons Press
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2010
  • Seitenangabe: 192 S.
  • Plattform: EPUB
  • Masse: 1'857 KB

Über den Autor


By A. D. Livingston

29 weitere Werke von A. D. Livingston:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.