Jean Anderson
Food of Portugal
Buch
An extensive bilingual glossary explains, defines, and describesPortuguese food, wine, cooking, and restaurant terms.With notes for cooks and travelers on the languageof Portuguese wine, food, and dining.Wine notes have been completely revised and updated.Color photographs of Portugal by the author.
CHF 26.50
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V113:
Lieferbar in ca. 20-45 Arbeitstagen
Produktdetails
- ISBN: 978-0-688-13415-0
- EAN: 9780688134150
- Produktnummer: 12933399
- Verlag: Harper Collins (US)
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 1994
- Seitenangabe: 288 S.
- Ausstattung: Trade Paperback
Über den Autor
The winner of five best cookbook awards (Tastemaker, James Beard, IACP) and a member of the James Beard Cookbook Hall of Fame, Jean Anderson writes for Bon Appétit, Food & Wine, Cottage Living, Gourmet, More, and other national publications. She lives in Chapel Hill, North Carolina.
59 weitere Werke von Jean Anderson:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.