Produktbild
Jean Anderson

Food of Portugal

Buch

An extensive bilingual glossary explains, defines, and describesPortuguese food, wine, cooking, and restaurant terms.With notes for cooks and travelers on the languageof Portuguese wine, food, and dining.Wine notes have been completely revised and updated.Color photographs of Portugal by the author.

CHF 26.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-688-13415-0
  • EAN: 9780688134150
  • Produktnummer: 12933399
  • Verlag: Harper Collins (US)
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 1994
  • Seitenangabe: 288 S.
  • Ausstattung: Trade Paperback

Über den Autor


The winner of five best cookbook awards (Tastemaker, James Beard, IACP) and a member of the James Beard Cookbook Hall of Fame, Jean Anderson writes for Bon Appétit, Food & Wine, Cottage Living, Gourmet, More, and other national publications. She lives in Chapel Hill, North Carolina.

59 weitere Werke von Jean Anderson:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.