Produktbild
Murlidhar (Hrsg.) Meghwal

Food Engineering

Emerging Issues, Modeling, and Applications

Ebook (PDF Format)

This new volume presents a selection of recent advances and emerging trends in food process engineering from several disciplines. Exploring the key concepts of food engineering, Food Engineering: Emerging Issues, Modeling, and Applications presents the information in four parts: Modeling in food engineering; Research advances in food engineering; Role of food engineering in human health; Emerging issues and applications in food engineering.

CHF 52.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Goyal, Megh R. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-77188-369-6
  • EAN: 9781771883696
  • Produktnummer: 31777582
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2016
  • Seitenangabe: 396 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 6'774 KB
  • Abbildungen: 27 schwarz-weiße und 30 farbige Abbildungen

22 weitere Werke von Murlidhar (Hrsg.) Meghwal:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.