Murlidhar (Hrsg.) Meghwal
Food Engineering
Emerging Issues, Modeling, and Applications
Ebook (PDF Format)
This new volume presents a selection of recent advances and emerging trends in food process engineering from several disciplines. Exploring the key concepts of food engineering, Food Engineering: Emerging Issues, Modeling, and Applications presents the information in four parts: Modeling in food engineering; Research advances in food engineering; Role of food engineering in human health; Emerging issues and applications in food engineering.
CHF 52.90
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
Versandkostenfrei
Produktdetails
Weitere Autoren: Goyal, Megh R. (Hrsg.)
- ISBN: 978-1-77188-369-6
- EAN: 9781771883696
- Produktnummer: 31777582
- Verlag: Taylor & Francis Ltd.
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2016
- Seitenangabe: 396 S.
- Plattform: PDF
- Masse: 6'774 KB
- Abbildungen: 27 schwarz-weiße und 30 farbige Abbildungen
22 weitere Werke von Murlidhar (Hrsg.) Meghwal:
Emerging Issues, Modeling, and Applications
Ebook (PDF Format)
CHF 52.90
Emerging Issues, Modeling, and Applications
Ebook (EPUB Format)
CHF 52.90
Emerging Issues, Modeling, and Applications
Ebook (PDF Format)
CHF 52.90
Emerging Issues, Modeling, and Applications
Ebook (EPUB Format)
CHF 52.90
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.