Alice Bradley
The Candy Cookbook
Buch
For a book first published in 1917, The Candy Cookbook is a groundbreaking work, featuring as it does mouth-watering recipes for fudge, meringues, fondants and all kinds of other sweets - perhaps more importantly though, it was the first ever recipe book to contain recipes for cooking with chocolate.
CHF 16.50
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V105:
Folgt in ca. 15 Arbeitstagen
Produktdetails
- ISBN: 978-1-84391-533-1
- EAN: 9781843915331
- Produktnummer: 15989310
- Verlag: Hesperus Press Ltd
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2014
- Seitenangabe: 240 S.
- Masse: H19.4 cm x B12.6 cm x D1.7 cm 202 g
- Gewicht: 202
- Sonstiges: General (US: Trade)
Über den Autor
Alice Bradley was Principal of Miss Fanny Farmer's School of Cookery, and cooking editor of Woman's Home Companion.
24 weitere Werke von Alice Bradley:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.