Produktbild
Monica (Hrsg.) Chavez-Gonzalez

Handbook of Research on Food Science and Technology

3 Volume Set

Ebook (EPUB Format)

This Handbook of Research in Food Science and Technology consists of three volumes focusing on food technology and chemistry, food biotechnology and microbiology, and functional foods and nutraceuticals. The volumes highlight new research and current trends in food science and technology, looking at the most recent innovations, emerging technologies, and strategies focusing on taking food design to sustainable levels. In particular, the handbooks includes relevant information on the modernization in the food industry, sustainable packaging, food bioprocesses, food fermentation, food microbiology, functional foods and nutraceuticals, natural p… Mehr

CHF 531.45

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Buenrostro-Figueroa, Jose Juan (Hrsg.) / Aguilar, Cristobal N. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-429-94705-6
  • EAN: 9780429947056
  • Produktnummer: 31670065
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2019
  • Seitenangabe: 915 S.
  • Plattform: EPUB

Über den Autor


Mónica Chávez-González, PhD, is a Professor-Investigator at the School of Chemistry of the Universidad Autónoma de Coahuila, Mexico. Jose Juan Buenrostro-Figueroa, PhD, is a Research Professor at the Research Center for Food and Development, A.C., Mexico. Cristobal N. Aguilar, PhD, is Dean of the School of Chemistry at the Autonomous University of Coahuila, México.

5 weitere Werke von Monica (Hrsg.) Chavez-Gonzalez:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.